Retete Culinare » Mancaruri cu carne
Rata umpluta cu mere
Timp de preparare
1 h40 min (complexitate medie)
Ingrediente
o rata tanara, 1 kg mere, o lingura unt, sare


Mod de preparare
O rata tanara si grasa se pregateste pentru a fi pusa la cuptor. Se curata cateva mere mici, varatece, sau, iarna, ionatane, se pun in interiorul ratei, impreuna cu ficatul ei si se coase cu 2-3 impunsaturi. Se asaza rata cu spatele pe tava, se mai pun cateva mere intregi si curatate. Se unge tava, se pun 2-3 linguri de apa si se da la cuptor; cand este gata, se scot atele si merele din interior, se taie rata, se asaza pe farfurie, iar in jur, merele coapte. Sosul din tava se pune in sosiera si se serveste la friptura.


Retete Culinare Relevante
» Varza umpluta - 50 min (complexitate medie)
» Placinta cu mere, pere si mure - 30 min (complexitate redusa)
» Strudel special cu mere - 1 h5 min (complexitate medie)
» Limba umpluta - 1 h30 min (complexitate medie)
» tort de mere, pere, caise - aprox. 90 (complexitate medie)
» Crema de mere cu frisca - 55 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere "a la Dnul Cosma" - 2 h40 min (complexitate medie)
» Budinca din orez cu mere - (complexitate ridicata)
» Tarta cu mere si pere - 20 min (complexitate redusa)
» Rulada cu mere - 30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Carnea se porţioneaza, se spala, se opareste, se spala in citeva ape reci si sa pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, iar in timpul fierberii se adauga ceapa curatata, spalata si leusteanul si patrunjelul taiat marunt. Zarzavaturile se curăţă, se spală, se taie Ón formă neregulate şi se Ónăbuşă Ón ulei cu adaos de apă. După fierberea...
    Timp de preparare: (complexitate medie)

Ultimele cautari