Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu crema de iaurt si fructe de padure - 2 ore (complexitate medie)
» Prajitura cu dulceata si crema nes - 1 h30 min (complexitate medie)
» Prajitura cu fulgi de ciocolata - 50 de minu (complexitate medie)
» Prajitura cu branza pentru cafea - 2 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema caramel - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu foi cu miere - 50 min (complexitate medie)
» Prajitura cu morcov - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura rapida cu cirese - 55 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca - 55 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu marmelada de caise - 1 h30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Blatul: se bat spuma 10 albuse cu 10 linguri de apa si 20 linguri de zahar pana cand albusul este tare. Se adauga galbenusele si 20 linguri de faina. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit. Dupa ce se raceste se taie in 3 foi.

    Crema: Se bate frisca si se pune la rece. Se amesteca iaurtul cu zaharul, se adauga gelatina preparata, fructele si apoi fri...
    Timp de preparare: 2 ore (complexitate medie)