Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu spuma de zmeura - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca - 55 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema de vanilie - 45 min (complexitate redusa)
» PRAJITURA FINA - 1 h30 min (complexitate medie)
» Prajitura Kiki - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura Marius - 1 ora si (complexitate redusa)
» Prajitura Amandina - 2 h (complexitate ridicata)
» Prajitura cu cocos - 50 min (complexitate medie)
» Prajitura cu crema de visine - 1ORA (complexitate medie)
» Prajitura MATEEA - 4 ore (complexitate ridicata)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se caleste ceapa, se toarna cateva linguri de apa si se lasa sa fiarba acoperit. Coaceti ardeii si curatati-i de pielita si de seminte. Se spala, se usuca si se taie felii. Se taie si rosiile felii. Puneti ardeii peste ceapa, apoi adaugati rosiile, sarea si cateii de usturoi netaiati. Lasati sa fiarba pana scade complet.

    ...
    Timp de preparare: (complexitate redusa)