Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura trandafir - 50 min (complexitate ridicata)
» Prajitura de martipan - 1 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu alune si cacao - 1 h15 min (complexitate medie)
» Prajitura cu mure - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura de ciocolata - 1 h40 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu rahat si nuca - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura Porumbita - 1 h15 min (complexitate medie)
» Prajitura Amandina - 2 h (complexitate ridicata)
» Prajitura cu mere LAURA - 1h (complexitate medie)
» Prajitura cu nuca si ciocolata - n/a (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se pun la fiert 2 cesti de lapte cu sare, se lasa sa stea 5 minute.
    In covata se pune putina faina si se toarna cite putin lapte pina se face ca o smintina groasa.
    Intr-un castron se desface drojdia cu lapte, adaugind 1-1 1/2 lingura faina , 1 galbenus, 1/2 lingurita zahar, amestecind bine. Daca aceasta compozitie creste in 15 minute, inseamna ca drojdia e buna!
    Se pune ...
    Timp de preparare: n/a (complexitate redusa)

Ultimele cautari