Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura americana cu alune - (complexitate redusa)
» Prajitura cu afine - 40 min (complexitate medie)
» Prajitura cu fulgi de orez - 20 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere "a la Dnul Cosma" - 2 h40 min (complexitate medie)
» Prajitura foarte simpla cu mere - 40 min (complexitate redusa)
» Prajitura razuita - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura de ciocolata - 1 h40 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu frisca - 55 min (complexitate medie)
» Prajitura "Zi si noapte" - 1 h50 min (complexitate ridicata)
» Prajitura a la minut - 45 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se aleg mure mari, intregi si bine coapte. Se pune siropul la fiert, la primele clocote, se adauga o lingura de zeama de lamiie si cind este bine legat, se pun si murele. Se continua fierberea, se pune restul de lamiie si vanilia. In timpul fierberii se misca mereu cratita. Se incearca, si cind siropul sta bob, dulceata este suficient de legata. Se ia spuma si se rastoarna in alt vas. Rece, se toa...
    Timp de preparare: 2 h (complexitate medie)

Ultimele cautari