Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura rapida cu cirese - 55 min (complexitate redusa)
» Prajitura tavalita prin nuca de cocos - 1h (complexitate redusa)
» Prajitura "Ambasador" - 55 min (complexitate medie)
» Prajitura cu miere de albine - 1 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu dovleac si cu morcovi - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu fructe de sezon - 45-50min (complexitate medie)
» Prajitura cu sirop de fructe - 50 min (complexitate redusa)
» Prajitura braziliana: Beijinho - 15 min (complexitate redusa)
» Prajitura de gris cu coaja de portocala - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu banane Daniela - 1 h30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se spala orezul. Se pun intr-un vas alaturi de supa de pui la care se adauga soia si ghimbirul. Se pun la fiert. In timpul fierberii se reduce intensitatea focului. Se lasa la foc timp de 2 ore, partial acoperita, invartindu-se frecvent. Supa e gata cand se ingroasa. Acum se inlatura ghimbirul din compozitie. Se pot adauga si bucati mici de carne de pui.
    ...
    Timp de preparare: (complexitate redusa)

Ultimele cautari