Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu alune si zahar vanilat - 35 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu smintina si blat crocant - 50 min (complexitate redusa)
» Prajitura Aurelia (cu cocos) - 1h 30' (complexitate redusa)
» Prajitura cu crant - 45 min (complexitate medie)
» Prajitura cu caise si mac - 1 h20 min (complexitate medie)
» Prajitura cu nuca de cocos si cola - 1 h10 min (complexitate medie)
» Prajitura Musuroi - 1 h5 min (complexitate medie)
» Prajitura din brinza de vaca si nuci - 1 h10 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere si sos cu sofran - 25 (complexitate redusa)
» Prajitura Angelica - 1 h (complexitate medie)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Ceapa curatata si spalata se taie rondele subtiri. Separat, intr-un castronas se prepara sosul din ulei, zeama de lamiie, sare, zahar si doua linguri de apa, la foc moale. Dupa ce da in clocot se toarna peste ceapa, se amesteca si se lasa sa se raceasca. Brinza se da pe razatoare, jambonul se taie fisiute sau cubulete si se pune peste ceapa. Se mai adauga putin ulei, sare si zahar daca este nevoie...
    Timp de preparare: 30 min (complexitate redusa)

Ultimele cautari