Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» prajitura cu nuca{delicioasa} - o ora (complexitate medie)
» Prajitura cu orez si branza de vaci - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu gem si cacao - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu marmelada si albus - 2 h30 min (complexitate redusa)
» PRAJITURA SUPER DEOSEBITA CU BISCUITI - 30m (complexitate redusa)
» Prajitura simpla cu caise - 1 h40 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuci, ciocolata si biscuiti - 30 min (complexitate redusa)
» PRAJITURA CU CREMA DE NESS - circa 2 or (complexitate medie)
» Prajitura cu branza pentru cafea - 2 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere la tava - 25 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    1.cartofii se curta de coaja si se pun la fiertin apa cu sare, taiati in 4 , ca pentru piure-ul de cartofi. Cand s-au fiert se strecoara de apa in care s-au fiert si se strivesc; se amesteca cu smantana, untul/margarina, sare, piper(dupa gust).
    2.Intr-o tigaie/cratita se pune uleiul si ceapa taiata marunt, dupa care se adauga carnea tocata, boiaua dulce sarea si piperul. Se ia de pe foc can...
    Timp de preparare: (complexitate medie)