Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu prune si migdale - 1 h30 min (complexitate redusa)
» Prajitura americana cu alune - (complexitate redusa)
» Prajitura cu spuma de zmeura - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura moale cu mere - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu gratii - 1 h50 min (complexitate medie)
» Prajitura cu miere si smantana - 1 h30 min (complexitate medie)
» Prajitura cu pere,prune si lichior de oua - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema caramel - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura americana cu ciocolata - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu gris si scortisoara - 2 h30 min (complexitate medie)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smintina si lapte. Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 minute. Se incorporeaza in sos ciupercile, porumbul scurs si tarhonul. Se pune carnea intr-o tava unsa, si se toarna peste ea sosul. Se lasa aproximativ o ora la cuptor.
    Se serveste cu vin alb sec...
    Timp de preparare: 45 min (complexitate redusa)