Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura "Ambasador" - 55 min (complexitate medie)
» PRAJITURA CU CREMA DE NESS - circa 2 or (complexitate medie)
» Prajitura cu marmelada - 40 min (complexitate redusa)
» Prajitura zeilor - 30 min (complexitate medie)
» Prajitura americana cu ciocolata - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura de malai - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema de lamaie - (complexitate ridicata)
» Prajitura de post cu mac - 10 minute (complexitate redusa)
» Prajitura cu orez si branza de vaci - 25 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se fierb ouale pina cind devin tari, se curata si se taie putin partea de la baza pentru a le putea aseza pe platou. La celalalt capat, se taie albusul pina la galbenus. Se scot galbenusurile, se paseaza, se combina cu 50 gr. de unt, 50 gr. de sunca data prin masina si verdeata. Se omogenizeaza compozitia, se potriveste de sare si piper, apoi se umplu albusurile. Se taie capacelele de rosii, se go...
    Timp de preparare: 1 h (complexitate medie)

Ultimele cautari