Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu branza de vaci - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura chinezeasca - 20 minute (complexitate redusa)
» Prajitura de ciocolata - 1 h40 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca si crema Ganaj - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu morcovi - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nes - 1 ora (complexitate ridicata)
» Prajitura cu mere si glazura de albus - 1 h15 min (complexitate medie)
» Prajitura inteligenta - 30 min (complexitate ridicata)
» Prajitura Fanta - 60 minute (complexitate medie)
» prajitura cu nuca{delicioasa} - o ora (complexitate medie)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se curata telinele, se spala si se taie felii groase de 1 cm. Fiecare felie se da prin faina si se prajeste usor pe o parte si pe alta. In restul de ulei, se prajeste ceapa tocata marunt pina ce devine galbuie, se adauga o lingurita de faina si paharul cu apa, se lasa sa se rumeneasca, apoi se pune telina prajita, se sareaza si se lasa sa fiarba incet, acoperit, scuturind din cind in cind usor cra...
    Timp de preparare: 45 min (complexitate redusa)

Ultimele cautari