Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» PRAJITURA FINA CU NUCA - 1 ora (complexitate medie)
» Prajitura cu amoniac - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu caise - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu scortisoara - 45 min (complexitate redusa)
» PRAJITURA FINA - 1 h30 min (complexitate medie)
» Prajitura cu dulceata si crema nes - 1 h30 min (complexitate medie)
» PRAJITURA SUPER DEOSEBITA CU BISCUITI - 30m (complexitate redusa)
» Prajitura americana cu alune - (complexitate redusa)
» Foi pentru prajitura - 10 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Blatul: se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se adauga albusurile batute spuma, faina, pesmetul si praful de copt. Se coace la foc mic aproximativ 40 min.
    Crema: 800 ml lapte se pun la fiert. Intr-un alt vas se amesteca bine galbenusurile cu zaharul, vanilia, faina si restul de lapte. Cind laptele fierbe, se adauga compozitia de lapte cu faina si ou, amestecindu-se mereu si se mai...
    Timp de preparare: 55 min (complexitate medie)