Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu parfum de vanilie - 2 h30 min (complexitate ridicata)
» Prajitura Greta Garbo - 1 h (complexitate ridicata)
» Prajitura cu rahat si nuca - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura Musuroi - 1 h5 min (complexitate medie)
» Prajitura braziliana: Beijinho - 15 min (complexitate redusa)
» Prajitura necoapta cu miere - 45 min (complexitate medie)
» Prajitura de malai - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura Alba - 60 (complexitate medie)
» Prajitura de gris cu coaja de portocala - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura Hilda - 1 h (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se prajeste putin ficatul taiat bucatele mici, lunguiete. Se toarna deasupra ouale batute, sare si piper si se lasa pe foc potrivit pina se prind jumarile.
    ...
    Timp de preparare: 25 min (complexitate redusa)

Ultimele cautari