Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura nuca cu crema - 2 h (complexitate redusa)
» Prajitura „betiva” - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura de post cu mac - 10 minute (complexitate redusa)
» Prajitura cu fructe si bezea - 50 min (complexitate medie)
» Prajitura Rodica - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura tavalita prin nuca de cocos - 1h (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere LAURA - 1h (complexitate medie)
» Prajitura cu fulgi de orez - 20 min (complexitate redusa)
» Prajitura moale cu mere - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura - Budinca - 1,30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se pun pulpele si cartofii, taiati in cuburi mari, intr-un castron mare. Se adauga cepele taiate felii de 1 cm, usturoiul zdrobit, si toate celelalte ingrediente. Se amesteca bine, pana cand toate componentele se acopera cu condimente uniform. Se pune totul intr-o tava mare, se acopera cu folie bine etansata si se pune in cuptor la foc potrivit/inalt cca. 180-200 grade, pana cand cartofii sunt gat...
    Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa)

Ultimele cautari