Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu smochine - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu martipan si pere - 1 h10 min (complexitate redusa)
» Prajitura de malai - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu albus - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura nuca cu crema - 2 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca de cocos si cola - 1 h10 min (complexitate medie)
» PRAJITURA - cca 3h (complexitate medie)
» Prajitura cu orez si fructe - n/a (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema de visine - 1ORA (complexitate medie)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Pasarea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza, se spala, se scurge, se sareaza si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Cand este gata, se scoate, iar in sosul format se adauga pasta de tomate, dizolvata in apa, piperul macinat si faina dizolvata in apa rece. Sosul obtinut, se dilueaza cu apa si se amesteca componentele lasānd sa fiarba cca 30 minute. Cand este legat, sosul se strecoara p...
    Timp de preparare: (complexitate medie)

Ultimele cautari