Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu marmelada si nuca - (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuci si lamiie - 40 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu afine - 40 min (complexitate medie)
» Prajitura de gris cu coaja de portocala - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura moale cu mere - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura foarte simpla cu mere - 40 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu pere,prune si lichior de oua - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura - Budinca - 1,30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere si vin - 2 h10 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu prune - 30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se spala puii, se zvanta si se taie in 4 sau 8. Se amesteca condimentele cu uleiul si mierea si se ung bine bucatile de pui. Se pun in tava, se baga la cuptorul incins (250ˇC) si se prajesc circa 40 de minute.

    Se prepara sosul, amestecandu-se pasta de ardei, uleiul, otetul si ardeiul iute taiat marunt. Se gusta de sare si de piper, si se serveste cu puiul prajit. Se poate cons...
    Timp de preparare: (complexitate redusa)

Ultimele cautari