Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu mere (reteta bunicii) - (complexitate redusa)
» Prajitura cu brinza - 2 h30 min (complexitate medie)
» Prajitura Emma - 55 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu revent - 2 h (complexitate medie)
» Prajitura fina fara faina - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu nuca si pesmet - 1 h (complexitate redusa)
» Prajitura Raphaelo - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu alune si ciocolata - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu capsune sau fragi - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura-spuma - 30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Foile: Se freaca margarina cu zaharul si galbenusurile, se adauga vanilia, sarea apoi laptele in care s-a dizolvat amoniacul si faina. Aluatul obtinut se imparte in 3 parti din care se face 3 foi care se coc pe dosul tavii. Tava se presara cu faina.
    Se tine la rece pana a doua zi, cand se taie...
    Timp de preparare: 1 h (complexitate ridicata)

Ultimele cautari