Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura moale cu nuca si crema de cafea - 30 min (complexitate medie)
» Prajitura 'LOLICA' - 1,30h (complexitate medie)
» Prajitura cu prune si cartofi - n/a (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema de lamaie - (complexitate ridicata)
» Prajitura cu dulceata de visine - 1 h (complexitate ridicata)
» Prajitura Angelica - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura de ocazie - 1 ora (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema - 45 min (complexitate medie)
» Prajitura cu glazura de ciocolata - 1 h (complexitate redusa)
» Prajitura mozaic - 30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se fierb spaghetele (“al dente”) in apa cu sare, se rastoarna intr-o strecuratoare, se baga sub un jet de apa rece si se stropesc apoi cu ulei, intorcandu-le pe toate partile. Intre timp, se curata morcovii, se taie fasii subtiri, se dau in cateva clocote (in apa cu sare) si apoi se lasa sa se scurga. Fisticul se toaca marunt, se rumeneste intr-o tigaie, fara grasime, se scoate si se pune deoparte...
    Timp de preparare: 20 min (complexitate redusa)

Ultimele cautari