Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu cacao si visine - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu marmelada de caise - 1 h30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu visine gabi - 30 minute (complexitate medie)
» Prajitura Ziua si Noaptea de post - 50 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu gratii - 1 h50 min (complexitate medie)
» Prajitura cu nuca si pesmet - 1 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu alune si zahar vanilat - 35 min (complexitate redusa)
» Prajitura a la minut - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu ness - 1 h30 min (complexitate medie)
» Prajitura cu fructe - n/a (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Rosiile se spala si se lasa sa se scurga de apa,dupa care se trec prin separator.
    Se obtin aproximativ 7 litri de suc,ce se pune imediat la fiert.Ceapa se curata si se caleste usorin ulei,pana devine translucida.Se rastoarna peste sucul de rosii.Se adauga apoi orezul caratat si spalat in mai multe ape ,apoi ardeiul si gogosarii taiati cubulete.Se aduauga apoi sarea,socotindu-se cate o lin...
    Timp de preparare: 1 ora (complexitate medie)

Ultimele cautari