Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura foarte simpla cu mere - 40 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere intregi - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema de iaurt si fructe de padure - 2 ore (complexitate medie)
» Prajitura de malai - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura usoara - 35 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu pere,prune si lichior de oua - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura ieftina - 10 minute (complexitate redusa)
» Prajitura cu cacao - (de post) - 20 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere si branza - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere LAURA - 1h (complexitate medie)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se prepara din carne de pui, vitel, purcel, berbec. Ceapa taiata marunt se inabuse cu grasime, cu boia si cu carnea taiata bucati. Se pun si ardeii intregi. Se adauga cite putina apa, pe masura ce scade. Este gata cind carnea a fiert bine si sosul a scazut. Carnea de berbec fiind mai tare, mai intii se prajeste si se fierbe Se serveste cu galusti. Galustile se pregatesc astfel: se clocoteste apa ...
    Timp de preparare: 1 h30 min (complexitate medie)

Ultimele cautari