Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura Emma - 55 min (complexitate redusa)
» Prajitura moale cu mere - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura Aurelia (cu cocos) - 1h 30' (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema caramel - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura cu rom - 2 h (complexitate medie)
» Prajitura cu miere - 60' (complexitate medie)
» Prajitura cu prune si razatura - (complexitate redusa)
» Prajitura cu mere rapida - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu fidea - 1 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu Frisca si visine - 45 min (complexitate medie)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Incingeti cuptorul la 180. Taiati rosiile in patru si maruntiti-le (in mixer). Tocati ceapa curatata, spalati vinetele si taiati-le cuburi mai mari.
    Incingeti, intr-o cratita, 100 ml de ulei si prajiti vinetele la foc iute, adaugand cate putin ulei. Scoateti-le din cratita si puneti-le deoparte.
    Puneti in cratita copanele si rumeniti-le impreuna cu ceapa tocata si asezati-le apoi in...
    Timp de preparare: 50 min (complexitate redusa)

Ultimele cautari