Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura cu orez si nuca - 30 min (complexitate redusa)
» prajitura Gabi cu zahar ars - 2 ore (complexitate medie)
» Prajitura cu lapte si arome - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu piersici la gheata - n/a (complexitate redusa)
» Prajitura cu capsuni - 20 min (complexitate redusa)
» Prajitura ieftina - 10 minute (complexitate redusa)
» Prajitura cu crema de zahar ars - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura Kety - 30 min (complexitate redusa)
» Prajitura Raphaelo - 1 h (complexitate medie)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite in unt, putina smintina. In cazul in care nu se poate trece prin sita, se freaca mai mult si repede.
    ...
    Timp de preparare: 45 min (complexitate redusa)

Ultimele cautari