Retete Culinare » Dulciuri diverse
PRAJITURA ALBINA
Timp de preparare
60 minute (complexitate medie)
Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT,250 GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA

CREMA;250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE,3LINGURI DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.


Mod de preparare
BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.


Retete Culinare Relevante
» Prajitura moale cu nuca si ciocolata - 40 min (complexitate medie)
» Prajitura de ocazie - 1 ora (complexitate redusa)
» Prajitura ANTONIA - ? (complexitate medie)
» Prajitura Mirinda - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca si pesmet - 1 h (complexitate redusa)
» Prajitura necoapta cu miere - 45 min (complexitate medie)
» Prajitura „betiva” - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu fructe (prune) - 15 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu prune si alune - 1 h20 min (complexitate medie)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se spala ciupercile, se curata si se taie felii ceva mai groase. Patrunjelul ales si spalat se toaca marunt. Ceapa se curata, se taie fideluta si se rumeneste in uleiul incins. Se adauga ciupercile, se sareaza, se pipereaza si se calesc pana ce isi lasa zeama, dupa care se strecoara printr-o sita, iar zeama se pune deoparte.
    Se-ncinge cuptorul la 200gr..
    Se bate bine zeama de la ciup...
    Timp de preparare: 30 min (complexitate redusa)

Ultimele cautari