Retete Culinare » Borsuri si Ciorbe
Gulas bograci din Bihor
Timp de preparare
2 ore (complexitate redusa)
Ingrediente
1-2 cepe , 3-4 morcovi, 1 ardei gras , 2 rosii, 6oo g carne (preferabil de vita), 4oo g cartofi, 1 ou , faina, piper, sare, 1 lingurita cu virf Vegeta, 7 g chimion ,patrunjel verde , putin ulei.


Mod de preparare
Se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile si se calesc in ulei (daca aveti un ceaun este si mai gustos) . Se adaoga carnea taiata cubulete , se calesc 3-4 minute impreuna ,dupa care se pun 4-5 l apa ,piper sare, si Vegeta ,se lasa sa fiarba pina cind carnea este fiarta mai mult de jumatate.

Chimionul se pune intr-un tifon legat cu ata si se pune in mincare.

Se pun morcovii taiati feliute rotunde si cartofii taiati cubulete. Intre timp se fac galuste din ou si faina si cind toate sunt fierte se pun galustele taiate cu lingurita, in compozitie. Lla sfirsit se adauga patrunjelul taiat marunt. Cine doreste poate sa serveasca Gulasul ce ardei iute.


Retete Culinare Relevante
» Gulas - 2 h (complexitate redusa)
» Gulas de porc cu dovlecei - 25 min (complexitate redusa)
» Gulas cu cartofi - 50 minute (complexitate medie)
» GULAS CU CARNE DE PORC SI CARTOFI - 40 MINUTE (complexitate medie)
» Gulas de porc - 1 h30 min (complexitate medie)
» Gulas cu galuste - 1 h (complexitate redusa)
» Gulas(bograci) din Bihor - 2 ore (complexitate redusa)
» Gulas de inima - 1 h (complexitate redusa)
» Gulas cu carne de vaca - (complexitate medie)
» Gulas cu carne de porc si boia - 2 h (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se trece prin sita brinza de vaca, se amesteca cu cele doua galbenusuri rascoapte, trecute de asemenea prin sita si cu cele 3 galbenusuri crude. Se adauga 50 g unt, 1 praf de sare si zahar dupa gust. Se freaca bine totul, ca sa se obtina o crema, se adauga apoi albusurile spuma de la 3 oua. Se unge o tava de copt si se asterne in strat uniform compozitia pregatita. Deasupra, se presara zmeura. Se ...
    Timp de preparare: 1 h (complexitate redusa)

Ultimele cautari