Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» Cornulete "minune" - 3 h (complexitate redusa)
» Prajitura nuca cu crema - 2 h (complexitate redusa)
» Cornulete - 1 h20 min (complexitate medie)
» Blute cu nuca de cocos - 40 min (complexitate redusa)
» Tort cu nuca si vanilie - 1 h30 min (complexitate medie)
» Brownies cu nuca si fistic - 30 min (complexitate redusa)
» Scoarta cu nuca - 30 min (complexitate medie)
» Rafaello (cu nuca de cocos si zahar pudra) - 40 min (complexitate redusa)
» Prajitura tavalita prin nuca de cocos - 1h (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se curata telina, se taie cubulete si se dunstuieste putin in untul incins (sa fie rumen). Se stinge cu 600 ml apa, se fierbe incet - cu capac - circa 10 minute si se paseaza, cu zeama cu tot, se sareaza si se pipereaza.
    Ridichile spalate si zvantate se taie feliute, iar marul, curatat, se da pe razatoarea mare sau se taie fasii.
    Se pune piureul de telina la fiert, amestecand intruna...
    Timp de preparare: 30 min (complexitate medie)