Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» Cornulete "minune" - 3 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca si ciocolata - n/a (complexitate redusa)
» Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca - 55 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca de cocos si cola - 1 h10 min (complexitate medie)
» Cornulete cu alune - 1 h20 min (complexitate medie)
» Prajitura cu nuca de cocos-REBECCA - 4o min. (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca si gem de caise - 30 min (complexitate medie)
» Baigli - cozonac cu nuca - 25 min (complexitate redusa)
» Cornulete - 1 h20 min (complexitate medie)
» Melcisori cu nuca - 40 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se aleg boabe mari de struguri, se curata de pielita si de simburi si se pun intr-un tifon sa se scurga. Se pune zaharul la legat, la primele clocote se pune o lingura de zeama de lamiie. Se leaga, se stinge focul pentru a se linisti clocotele si se pun strugurii. Se mai lasa 15 minute, apoi se continua fierberea. Se pune restul de lamiie si cind este aproape gata, se pune vanilia. Se incearca si ...
    Timp de preparare: 1 h30 min (complexitate medie)