Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» PRAJITURA FINA CU NUCA - 1 ora (complexitate medie)
» Tort de biscuiti cu nuca - 1 h (complexitate redusa)
» Tort cu nuca - 1 h15 min (complexitate redusa)
» Cornulete (de vanilie) cu nuci - 1 h30 min (complexitate medie)
» Castraveti cu miez de nuca - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca - 55 min (complexitate redusa)
» Nuca dulce-picanta - 20 min (complexitate redusa)
» Cornulete cu sunca si cascaval - 30' (complexitate redusa)
» Aluat pentru cornulete - 15 min (complexitate redusa)
» Cozonaci cu nuca - 2 h (complexitate ridicata)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se toaca ceapa si se caleste usor in unt. Se adauga rosiile taiate felii, putina apa si se fierb impreuna 10-15 minute, dupa care se ia oala deoparte si se trece amestecul prin sita. Separat se fierbe orezul in apa si cind este gata se scurge si se amesteca cu supa pasata. Se potriveste de sare si piper, se mai fierbe putin, se pune verdeata si se ia vasul de pe foc.
    Cind se serveste, se poate ...
    Timp de preparare: 1 h (complexitate medie)

Ultimele cautari