Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» Cornulete cu bors - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca si crema Ganaj - 1 h (complexitate medie)
» Prajitura nuca cu crema - 2 h (complexitate redusa)
» Chec cu ciocolata si nuca de cocos - 30 min (complexitate redusa)
» Cozonac simplu cu nuca sau cu mac - 3 h (complexitate ridicata)
» Cornulete cu nuca si vanilie - 2 h (complexitate redusa)
» Cozonaci cu nuca - 2 h (complexitate ridicata)
» Fructe de mare in nuca de cocos - 30 minute (complexitate medie)
» Sos cu usturoi si nuca - 20 min (complexitate redusa)
» Cozonac cu nuca Dobre - 3 h (complexitate ridicata)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se desface conopida buchetele, se fierbe, se lasa sa se scurga si se baga sub un jet de apa rece. Rosiile se maruntesc in mixer impreuna cu bulionul si se trec apoi printr-o sita pentru indepartarea semintelor. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa tocata, pana ce se-nmoaie. Se adauga rosiile pasate, maslinele, caperele si zaharul si se pun la foc mic sa se-nfierbante. Conopida fiarta...
    Timp de preparare: 25 min (complexitate redusa)