Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» Cornulete cu parizer si telemea - 1 h (complexitate redusa)
» Cornulete - 1 h20 min (complexitate medie)
» Budinca cu nuca de cocos rasa - 20 (complexitate redusa)
» Cozonac cu nuca Dobre - 3 h (complexitate ridicata)
» Cornulete cu bors - 45 min (complexitate redusa)
» Tortulete cu fructe de padure si nuca de cocos - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura moale cu nuca si crema de cafea - 30 min (complexitate medie)
» Cornulete cu drojdie - 1 h30 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca de cocos - 1 h (complexitate redusa)
» Chec cu ciocolata si nuca de cocos - 30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Se amesteca faina cu o ceasca de apa, se toarna cu incetul in laptele clocotit
    si se lasa pe foc inabusit 20 minute. Se adauga apoi zaharul, 50g unt, coaja
    de lamiie si se lasa la rece. Se amesteca apoi cu migdalele rase, nucile
    trecute prin masina, biscuitii sfarimati, galbenusurile si albusurile batute
    spuma. Se coace o ora in forma unsa cu restul de unt si tapeta...
    Timp de preparare: 1 h (complexitate redusa)

Ultimele cautari