Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» Cornulete cu sunca - 1 h (complexitate redusa)
» Salata cu maioneza si nuca - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu orez si nuca - 30 min (complexitate redusa)
» Cornulete in doua culori - (complexitate medie)
» Prajitura cu nuca si miere - 2 h (complexitate redusa)
» Triunghiuri cu nuca de cocos - 30 min (complexitate redusa)
» Cornulete cu alune - 1 h20 min (complexitate medie)
» Prajitura nuca cu crema - 2 h (complexitate redusa)
» Scoarta cu nuca - 30 min (complexitate medie)
» Tort cu capsuni si nuca - 40 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Carnea se spala, se taie bucati mici si se inabusa in ulei cu adaos de putina zeama ramasa de la ciuperci. Cind carnea este aproape inabusita se adauga pasta de tomate, ciupercile, cimbrul, piperul si sarea. Se amesteca bine componentele iar spre sfirsitul inabusirii se adaugă sosul de usturoi si vinul. Ouale se pregatesc ochiuri. Se serveste portia de tochitura in farfurie, asezata pe mamali...
    Timp de preparare: (complexitate ridicata)

Ultimele cautari