Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» Andive cu samburi de nuca si roquefort - 10 min (complexitate redusa)
» Castraveti cu miez de nuca - 25 min (complexitate redusa)
» Cornulete cu ficatei de pui - 25 min (complexitate redusa)
» Cornulete cu bors - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca de cocos-REBECCA - 4o min. (complexitate redusa)
» Tort cu blat de nuca, bezea si crema de cafea - 60' (complexitate medie)
» Prajitura cu nuca de cocos si cola - 1 h10 min (complexitate medie)
» Prajitura cu rahat si nuca - 45 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca de cocos - 1 h (complexitate redusa)
» Cornulete "minune" - 3 h (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 rinduri, amestecind bine pina se desfac cocoloasele si la urmp se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de pe foc. Galbenusurile se freaca cu smintina si, facultativ, se pune o lingurita cu mustar; totul se amesteca cu sosul fierbinte...
    Timp de preparare: 30 min (complexitate medie)

Ultimele cautari