Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» Tort cu nuca si vanilie - 1 h30 min (complexitate medie)
» Sarlota de ciocolata cu nuca - 30 min (complexitate redusa)
» prajitura cu nuca{delicioasa} - o ora (complexitate medie)
» Rulada cu nuca de cocos si cacao - 45 min (complexitate redusa)
» Triunghiuri cu nuca - 1 h20 min (complexitate redusa)
» Cornulete cu sunca - 1 h (complexitate redusa)
» Cornulete cu bors - 45 min (complexitate redusa)
» Brownies cu nuca si fistic - 30 min (complexitate redusa)
» Scoarta cu nuca - 30 min (complexitate medie)
» Salam de biscuiti cu nuca - 30 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Untul, zaharul, zaharul vanilat si ouale se bat spuma. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga amestecului pana se face un aluat moale. Aluatul se intinde intr-o tava unsa (pe hartie de copt). Alunele, zaharul si laptele se amesteca si se pun peste aluat. Acesta se coace 20-30 minute la 200 grade Celsius (foc mare). Se lasa sa se raceasca si se taie in fasii de 15 cm latime. Acestea se ta...
    Timp de preparare: 1 ora 30 (complexitate redusa)

Ultimele cautari