Retete Culinare » Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca
Timp de preparare
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina, coaja de lamaie rasa


Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti cu zahar vanilat pudra.


Retete Culinare Relevante
» Cornulete de Craciun - (complexitate redusa)
» Chiftelute de cartofi cu nuca - 45 min (complexitate redusa)
» Castraveti cu miez de nuca - 25 min (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca si gem de caise - 30 min (complexitate medie)
» Tort cu nuca si mere - 1 h (complexitate redusa)
» Chec cu ciocolata si nuca de cocos - 30 min (complexitate redusa)
» Budinca cu nuca de cocos rasa - 20 (complexitate redusa)
» Tort de biscuiti cu nuca - 1 h (complexitate redusa)
» Prajitura cu nuca si pesmet - 1 h (complexitate redusa)
» Tort cu capsuni si nuca - 40 min (complexitate redusa)

Cauta Retete Culinare

Reteta Zilei

    Ciolanul se pune la fiert in 4-5l de apa impreuna cu telina si pastarnacul. Fasolea se fierbe separat in 2-3 ape.
    Se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga o lingurita de boia dulce si morcovii taiati rondele si se calesc in continuare aproximativ 5 min la foc potrivit, dupa care pune peste ciolan.
    Dupa ce fasolea s-a fiert se impreuneaza cu ciorba de la ciolan, se adauga bulion...
    Timp de preparare: 1 ora 1/2 (complexitate medie)